617_2

Det skal innrømmes med en gang; jeg kjenner en av utviklerne og ikke minst ønsker jeg å være litt patriotisk overfor nye norske spill. I dette tilfellet er det ikke så vanskelig å komme med godord uten å ta særlig hensyn til det forannevnte. For de fleste vil dette spillet ha en akkurat passe utfordrende, ha en del interessante taktiske valg, relativt raske spilletid, velfungerende for 2 og 4 spillere og flott design.

Men, det er ikke noe godt 3-mannsspill, hvor det er gjort en del tilpasninger som jeg tviler på er veldig matematisk gjennomtenkt. I tillegg mener jeg spillet har et par svakheter hva spesialkortene angår; jeg har erfart at motspiller har fått både 3, 4 og 5 Corruptoni-kort! Da er spillet strengt tatt over og det handler mer om å bli ferdig enn å tape med verdighet.

Med dette sagt, så vil jeg allikevel anbefale spiller for alle som trenger et nytt lettere strategispill som er spillbart for tenåringer og opp og ikke burde skremme noen hva dybde angår. Det gir deg ørlite grann mer å bryne deg på enn tradisjonelle familiespill her til lands, men over hodet ikke noe som er avansert. Bør sjekkes ut!