Spillathon ’08

Spillathon 2008 - Spesielt invitert; Dirk Henn

Hvorfor Spillathon? Jo, det er på tide at Akershus får sitt eget brettspillarrangement, og da med spesiell fokus på barnefamilien.

Vi har dedisert årets brettspillhelgen til en brettspillutvikler vi holder kjær, som også vil være til stede under arrangementet – tyske Dirk Henn.

 
Det vil bli turneringer i utvalgte spill fra Dirk Henn, frispilling utenom turneringene, og forhåpentligvis et lite seminar for deltagere som er interessert i å vite mer om utvikling av brettspill. Dirk Henn har til og med sagt seg villig til litt rask gjennomgang av noen av deltagernes prototyper! I turneringene vil det, i tillegg til ære og berømmelse, være premier å vinne.
 
Vi ønsker også at yngre brettspillere og familier skal finne veien til arrangementet og legger derfor opp til noen egne barnespillbord på dagtid. Det vil derfor være en god anledning til å ta med barna eller hele familien for å møte brettspillfolket i Akershus. 
 
Takket være gode og egnede lokaler, vil barnespilling på nabobordene ikke påvirke de ”voksne” som vil spille mer avanserte og/eller konsentrasjonskrevende spill, da de kan spilles i annen etasje i bygget.
 
Det vil være mulighet for å kjøpe både mat, snacks og drikke i lokalene til fornuftige priser.Kom og møt den kjente brettspillutvikleren Dirk Henn
 
Overnatting har vi ikke lagt opp til, men lokalene er 15 min fra Oslo sentrum, så hoteller er det mange av i området. Er det noen som trenger råd, så ikke nøl med å ta kontakt med Remo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRAKTISK INFO OM HENNATHON ’08 (åpen brettspillhelg)
Når: 25-27.april
Hvor: Klubbhuset til Bærum Seilforening
Sarbuvollv. 21
1363 Høvik
Åpningstider: Fra kl. 14 på fredag til kl. 22 på søndag
Adgang: kr 200 for voksne og 100 for barn, med totalpris på 400 for en familie (Billetten gjelder for hele helgen!)
Rabatt ved forhåndsbetaling: av kr 50 til kontonr. 9710.55.33555 vil gi avslag på kr 50 på billetten (altså vil prisen kun være 150,- for en hel helg fylt med spilling!)
Kontaktperson: Remo Rehder  – remo (at) brettspillguiden dot no eller 9051 1055

PRAKTISKE ARRANGEMENTSOPPLYSNINGER

Åpningstider:
Fredag 14.00 – 02.00
Lørdag 10.00 – 02.00
Søndag 10.00 – 22.00

Turneringer:
Fredag 19.00 Metro
Lørdag 16.00 Alhambra
Søndag 16.00 Shogun

Det vil foregå frispilling før, under og etter turneringene, og det vil være holdt av bord til barnespill på dagtid (fra åpning til 16.00) i første etasje. Vi anbefaler at barna har begynt på skolen, og MÅ følges av en voksen.

Annen etasje er forbeholdt voksne som vil spille tyngre spill på dagtid.


MINISEMINAR

Lørdag vil det også foregå et mini-seminar mellom kl 12 og 14, for de som har lyst på litt mer informasjon om brettspillutvikling og kanskje en vurdering av sin spill-idé Det vil her være begrensede plasser, og om det skulle vise seg å være stort behov for utvidet seminartid, kan det bli aktuelt å legge på 2 timer på søndagen også.

BrettSpillGuiden vil holde et rikholdig utvalg brettspill, men skulle det være en spesifikk tittel du ønsker å spille, kan det være et poeng å ta det med, eller ta kontakt for å høre om vi har det.

Det er begrenset med plasser, og de som melder seg på og betaler i forkant er garantert plass. De som ikke ønsker å booke seg inn i forkant får ta sjansen på at det er plasser når de dukker opp.